Kerkhof

Uitvaartwensen vastleggen

Voorzorg – wilsbeschikking

Uitvaartwensen formulier Kerkhof Uitvaartzorg

Afscheid nemen op een goede manier; een uitvaart die past bij uw persoonlijkheid, uw leefwijze, uw levensbeschouwing en omstandigheden; een uitvaart die ruimte geeft aan de gevoelens en uitingen van nabestaanden. Het zijn factoren die van belang zijn bij de uitvoering van een uitvaart en een stap zijn in de verwerking van het verlies door nabestaanden.

Wilsbeschikking creëert rust bij nabestaanden

Door uw wensen en voorkeuren voor uw uitvaart in te vullen op het formulier dat u hieronder aantreft, wordt het mogelijk een uitvaart uit te voeren die bij u past. Voor uw nabestaanden is het een geruststellende gedachte de uitvaart te laten verlopen zoals u dat gewild zou hebben. Zij zullen u er in herkennen en met een goed gevoel daarop kunnen terugkijken.

Kosteloos wilsbeschikking invullen met Kerkhof Uitvaartzorg

U kunt het formulier zelf invullen. Maar omdat uitvaartverzorging vele facetten kent en het een voor u niet alle daagse aangelegenheid is, kunnen wij het ons goed voorstellen dat u daarbij vragen hebt. Te allen tijde zijn wij bereid u daarbij van dienst te zijn. Het is ons vak en wij zijn er uiteindelijk ook voor. Wij beantwoorden uw vragen en geven u informatie en advies. Het gesprek dat over het algemeen ongeveer een uur duurt, bieden wij u kosteloos aan.

Stel uw naasten op de hoogte

Het ingevulde formulier bewaart u bij uw belangrijke privéadministratie en het is raadzaam dat u een of meerdere van uw meest naasten ervan in kennis stelt. Zij weten dan na uw overlijden, waar zij de aanwijzingen voor uw uitvaart kunnen vinden en wie zij direct op de hoogte dienen te stellen. Het zijn ook degenen die na uw overlijden de verdere afspraken m.b.t. uw uitvaart met ons doorneemt.

Uw wilsbeschikking in het vertrouwelijk archief

Een afschrift van het wensenformulier kunt u kosteloos bij ons in het vertrouwelijk archief laten bewaren, zodat ook wij direct na uw overlijden een begin kunnen maken voor de uiteindelijke uitvoering van de uitvaart volgens uw wens. Aan de hand van het ingevulde formulier kunnen wij op uw verzoek een geheel vrijblijvende, gespecificeerde kostenbegroting voor u opstellen.

P.S. Het formulier is geen testament. Daarvoor dient u contact op te nemen met een notaris. Het is ook af te raden details m.b.t. de uitvaart op te nemen in een testament.

Uw persoonlijke wensen

Kerkhof Uitvaartzorg

Uitvaartzorg op maat sinds 1892:

Met zorg en aandacht afgestemd op uw wensen. Al vier generaties familietraditie. Ook voor noodzakelijke verzorging ’s nachts.

Vrije keuze van:

  • Begraafplaats of crematorium
  • Locatie voor dienst/samenkomst
  • Uitvaartverzekering/deposito
  • Plaats van opbaring

Thuisopbaring mogelijk volgens uw wensen met de juiste zorg en middelen.

Onze uitvaartcentra:

  • Sorghvliet – Groot Hertoginnelaan 1
  • Waldeck – Oude Haagweg 28
  • Nootdorp – Veenweg 14