Kerkhof

Van overlijden tot uitvaart, de keuzes zijn aan u

Uitvaartzorg Den Haag

Er komt veel op u af

Hoe en wanneer wilt u familie, vrienden, kennissen, zakenrelaties op de hoogte brengen? Wilt u daarin een splitsing aanbrengen of geen onderscheid maken? Kiest u voor een begrafenis of voor een crematie? Welke begraafplaats of welk crematorium? Wilt u voor een dienst naar de kerk gaan? Of kiest u voor een middelgrote of grote opkomst de aula van de begraafplaats of het crematorium of voor een kleine, intieme bijeenkomst in uw eigen woonhuis, het rouwcentrum Sorghvliet of een andere locatie? Op welke dag en hoe laat? Wat wilt u in de dagen voorafgaande aan de uitvaart: een officieel rouwbezoek, 24-uursgebruik van de rouwkamer, thuisopbaring? En na de uitvaart, misschien nog met familie en de meest naasten naar een horecagelegenheid waar u goede herinneringen aan hebt, omdat u daar meer bent geweest voor bijzondere gelegenheden? Zo’n gelegenheid voelt dan vertrouwd aan en kan bijvoorbeeld heel goed zijn om in alle rust in een andere sfeer dan de begraafplaats of het crematorium, intiem en ontspannen na te praten.

Begeleiding bij de vele vragen

Zoals gezegd: er is veel mogelijk, meer dan u nu misschien denkt. Wij zullen u uitgebreid de mogelijkheden en kosten daarvan voorleggen en ingaan op uw wensen en keuzes. Sommige keuzes moeten meteen worden gemaakt – zoals hoe u anderen in kennis wilt stellen van het overlijden. Andere keuzes kunt u later nog maken. Zo kunnen we in de dagen voorafgaande aan de uitvaart komen tot de uiteindelijke uitvaart die u wenst.

Wij staan continu tot uw beschikking

In dit proces – van rouwkaart tot uitvaart, en daarna – staat één van onze uitvaartbegeleiders, en ons goed op elkaar ingestelde team, steeds tot uw beschikking. Zij of hij begeleidt de uitvaart van begin tot eind. Op de voorgrond waar nodig en op andere momenten gepast bescheiden, waakzaam ter zijde.

Kerkhof Uitvaartzorg

Uitvaartzorg op maat sinds 1892:

Met zorg en aandacht afgestemd op uw wensen. Al vier generaties familietraditie. Ook voor noodzakelijke verzorging ’s nachts.

Vrije keuze van:

  • Begraafplaats of crematorium
  • Locatie voor dienst/samenkomst
  • Uitvaartverzekering/deposito
  • Plaats van opbaring

Thuisopbaring mogelijk volgens uw wensen met de juiste zorg en middelen.

Onze uitvaartcentra:

  • Sorghvliet – Groot Hertoginnelaan 1
  • Waldeck – Oude Haagweg 28
  • Nootdorp – Veenweg 14

Direct contact

Voor al uw vragen over het regelen van een uitvaart en het doornemen van uw persoonlijke wensen kunt u terecht bij Kerkhof Uitvaartzorg in Den Haag. 

Voor noodzakelijke verzorging ook 's nachts bereikbaar. Bel: 070 - 345 16 76.

Stel uw vraag aan Kerkhof Uitvaartzorg

Aanhef: *