Kerkhof

Voorbereiden op wat er komen gaat

Afspraak maken met Kerkhof Uitvaartzorg

Voorbereiden op wat er komen gaat

Om meerdere redenen kan het zijn dat u zich wilt oriënteren. Het kan zijn dat u bij leven al het een en ander voor uw uitvaart wilt regelen en wilt laten vastleggen. Het kan ook zijn dat u nu of in de (nabije) toekomst afscheid moet nemen van een dierbare.

Een moeilijke tijd dragelijk maken

Een overlijden brengt verandering, emoties en verdriet met zich mee. Het verdriet kunnen wij niet wegnemen. We kunnen ons wel optimaal inzetten om het u en uw naasten zoveel mogelijk dragelijk te maken. Wij zijn er onder meer om u bij te staan de uitvaart inhoud en vorm te geven, zodat er op een waardige en gepaste wijze afscheid kan worden genomen en het leven van degene om wie het gaat, tot zijn of haar recht te laten komen.

Geen enkele uitvaart is hetzelfde

Uit ervaring weten wij: geen enkele uitvaart is hetzelfde. Omdat ieder mens anders is en mogelijk anders wil. Ook zijn de omstandigheden nooit hetzelfde. Het afscheid dient te passen bij hoe iemand leeft, wat iemand gelooft en hoe iemand de dood beschouwt. U en/of uw naasten zijn de enigen die dat het beste kunnen zeggen en bepalen hoe de uitvaart eruit gaat zien. Wij gaan daarvoor met u en/of hen in gesprek, zijn daarin ondersteunend, adviserend en begeleidend.

Kerkhof Uitvaartzorg

Uitvaartzorg op maat sinds 1892:

Met zorg en aandacht afgestemd op uw wensen. Al vier generaties familietraditie. Ook voor noodzakelijke verzorging ’s nachts.

Vrije keuze van:

  • Begraafplaats of crematorium
  • Locatie voor dienst/samenkomst
  • Uitvaartverzekering/deposito
  • Plaats van opbaring

Thuisopbaring mogelijk volgens uw wensen met de juiste zorg en middelen.

Onze uitvaartcentra:

  • Sorghvliet – Groot Hertoginnelaan 1
  • Waldeck – Oude Haagweg 28
  • Nootdorp – Veenweg 14

Direct contact

Afscheid nemen? Of wensen bespreken en vastleggen voor de toekomst? Wij gaan graag met u in gesprek en zijn bieden ondersteuning, advies en begeleiding.

Let op: Voor het maken van een afspraak binnen 24 uur verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Bel: 070 - 345 16 76

Maak hier uw afspraak met Kerkhof Uitvaartzorg

Aanhef *