Kerkhof

Omdat het verlies van een dierbare ingrijpend is

Nabestaandenzorg

“Waar moet ik beginnen?”

Verlies van een dierbare is ingrijpend en betekent altijd verandering. “Waar moet ik beginnen?”, “Wat vang ik nu met mijn leven aan?”, “Wat heb ik allemaal te regelen?” zijn vragen die mensen stellen nadat ze een verlies hebben geleden.

Professionele nabestaanden met NuNazorg

Niet iedereen kan zelf met deze vragen uit de voeten. Wij hebben gekozen voor professionele nazorg en zijn daarvoor de samenwerking aangegaan met NuNazorg. Nunazorg helpt u, als u daar behoefte aan heeft, antwoord te vinden op praktische vragen en met eventuele emotionele hulpvragen zoals: “Is het normaal wat ik nu ervaar?” en “Hebben anderen dit ook?”.

Nazorg consulente Milou Demaret

Ongeveer 6 weken na de uitvaart neemt nazorg consulente Milou Demaret telefonisch contact met u op om te vragen hoe het met u gaat. Tijdens dat gesprek kunt u als u dat wilt uw verhaal nog een keer vertellen en uw ervaringen delen. Als u dat prettig vindt kan Milou bij u thuis komen voor een gesprek. Dat hoeft niet meteen, dat kan ook later nog een keer. Meestal neemt Milou, na een samen bepaalde periode, nog een keer contact met u op. Dit omdat gebleken is dat veel vragen niet direct na het verlies ontstaan, maar pas in een later stadium.

Praktische en emotionele hulp

Als u vragen heeft gaat Milou op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie. NuNazorg helpt met het vinden van handige informatie, wijst u op organisaties die u verder kunnen helpen, en ondersteunt u met het maken van een afspraak met eventuele hulpverleners. Na het wijzen op de passende zorg houdt zij het contact met u om er zeker van te zijn dat het de beste zorg is voor uw situatie en of het voldoende is. Ze houdt het contact met u zolang als u dat prettig vindt.

U kunt ook altijd zelf nog bellen

Na het telefonisch contact is Milou Demaret het aanspreekpunt voor alles waar u tegenaan loopt. U kunt haar altijd zelf bellen voor advies, vragen of hulp. 

Gids voor nabestaanden

Behalve de bovenstaande persoonlijke begeleiding bieden wij ook bij iedere uitvaart aan onze opdrachtgever de 'Gids voor Nabestaanden' van de Landelijke Stichting Rouwverwerking (LSR) aan.

Kerkhof Uitvaartzorg

Uitvaartzorg op maat sinds 1892:

Met zorg en aandacht afgestemd op uw wensen. Al vier generaties familietraditie. Ook voor noodzakelijke verzorging ’s nachts.

Vrije keuze van:

  • Begraafplaats of crematorium
  • Locatie voor dienst/samenkomst
  • Uitvaartverzekering/deposito
  • Plaats van opbaring

Thuisopbaring mogelijk volgens uw wensen met de juiste zorg en middelen.

Onze uitvaartcentra:

  • Sorghvliet – Groot Hertoginnelaan 1
  • Waldeck – Oude Haagweg 28
  • Nootdorp – Veenweg 14

Aanvullende informatie

Direct contact

Voor al uw vragen over het regelen van een uitvaart en het doornemen van uw persoonlijke wensen kunt u terecht bij Kerkhof Uitvaartzorg in Den Haag. 

Voor noodzakelijke verzorging ook 's nachts bereikbaar. Bel: 070 - 345 16 76.

Stel uw vraag aan Kerkhof Uitvaartzorg

Aanhef: *