Kerkhof

Oog voor duurzaamheid en ambachtelijkheid

Duurzaam en betrokken – Kerkhof Uitvaartzorg

Geheel milieuvriendelijke uitvaart?

Met fabrikanten en leveranciers – van bijvoorbeeld rouwdrukwerk, kisten, wades – die dezelfde standaard als wij hanteren, werken wij samen. Collega’s die ook oog hebben voor duurzaamheid en ambachtelijkheid, creatief zijn en denken in oplossingen. Een geheel milieuvriendelijke uitvaart bijvoorbeeld, behoort daardoor ook tot de mogelijkheden.

Een bijdrage leveren aan de maatschappij

Als uitvaartverzorger staan we midden in het leven, met oog voor u en de maatschappelijke ontwikkelingen, en als taak er voor u en uw naasten te zijn. Daarmee willen we op onze manier een bijdrage leveren aan de maatschappij, door te zorgen dat de uitvaart een passend en waardig einde van een leven is en voor de nabestaanden een bemoedigend en zinvol nieuw begin.

Zakelijke en emotionele zorg

U ontvangt bij de regeling een uitgebreide gids voor nabestaanden bestaande uit een deel ‘Zakelijke zorg’ en een deel ‘Emotionele zorg’. Zijn er kinderen of jonge mensen direct betrokken, voor hen hebben wij boekjes passend bij hun leeftijd en voor u informatie hoe met hen om te gaan. Enige tijd na de uitvaart wordt u gebeld door onze nazorgconsulent en kunt u korte of langere tijd begeleiding of ondersteuning krijgen bij de verwerking. Ook biedt zij indien nodig praktische steun. Dit is van onze kant een service en er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Meer over Kerkhof Uitvaarzorg

Kerkhof Uitvaartzorg

Uitvaartzorg op maat sinds 1892:

Met zorg en aandacht afgestemd op uw wensen. Al vier generaties familietraditie. Ook voor noodzakelijke verzorging ’s nachts.

Vrije keuze van:

  • Begraafplaats of crematorium
  • Locatie voor dienst/samenkomst
  • Uitvaartverzekering/deposito
  • Plaats van opbaring

Thuisopbaring mogelijk volgens uw wensen met de juiste zorg en middelen.

Onze uitvaartcentra:

  • Sorghvliet – Groot Hertoginnelaan 1
  • Waldeck – Oude Haagweg 28
  • Nootdorp – Veenweg 14

Direct contact

Voor al uw vragen over het regelen van een uitvaart en het doornemen van uw persoonlijke wensen kunt u terecht bij Kerkhof Uitvaartzorg in Den Haag. 

Voor noodzakelijke verzorging ook 's nachts bereikbaar. Bel: 070 - 345 16 76.

Stel uw vraag aan Kerkhof Uitvaartzorg

Aanhef: *