Kerkhof

Sfeervol, huiselijk, royaal en toch intiem

Rouwcentrum Den Haag Sorghvliet

Gepast afscheid nemen

Rouwcentrum Sorghvliet is een sfeervolle plaats om met familie, vrienden en genodigden een ontvangst te hebben en afscheid te nemen van de overledene. Het interieur komt overeen met de stijl van het pand: huiselijk, royaal en toch intiem.

Toegang rouwcentrum tot uitvaart op afspraak of 24 uur per dag

Op deze plek kan de overledene verblijven gedurende de dagen tot aan de uitvaart. U kunt er als familie voor kiezen om op afspraak bezoek te brengen of 24 uur per dag toegang te krijgen zodat u, wanneer u dat wilt, zonder afspraak terecht kunt.

Rouwbezoek

Vaak zijn er één of twee rouwbezoeken opgenomen in de rouwkaart voor condoleance en afscheid nemen. Dit is geen must, er zijn ook mensen die niet willen dat er nog gekeken wordt. Een condoleancebezoek met een gesloten kist, met eventueel een foto erop, behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Verschillende ruimtes

Bij de bespreking van de uitvaart wordt ingeschat hoeveel personen er op bezoek zullen komen en bepalen we welke ruimte geschikt is. We hebben een wat kleinere ruimte aan de voorkant en de achterkamer is prettig voor een ontvangst tot ongeveer veertig personen. Worden er meer dan vijftig mensen verwacht, dan combineren we de twee ruimten en is er een ontvangst tot honderdvijftig genodigden mogelijk. De tijdsplanning wordt daar dan ook op afgestemd.

Ook geschikt voor de plechtigheid

Voor een intieme plechtigheid is rouwcentrum Sorghvliet ook uiterst geschikt als u geen gebruik wilt maken van de aula van een crematorium of begraafplaats. U kunt dan in kleine kring, tot een gezelschap van ongeveer veertig à vijftig personen een afscheidsbijeenkomst houden, waarin u het leven van uw dierbare gedenkt in een huiselijke, warme sfeer.

Rouwcentrum bezichtigen

Wilt u persoonlijk een indruk opdoen van het rouwcentrum Sorghvliet, maak dan vrijblijvend een afspraak. Vul het reactieformulier in, of bel direct: 070 - 345 16 76.

Kerkhof Uitvaartzorg

Uitvaartzorg op maat sinds 1892:

Met zorg en aandacht afgestemd op uw wensen. Al vier generaties familietraditie. Ook voor noodzakelijke verzorging ’s nachts.

Vrije keuze van:

  • Begraafplaats of crematorium
  • Locatie voor dienst/samenkomst
  • Uitvaartverzekering/deposito
  • Plaats van opbaring

Thuisopbaring mogelijk volgens uw wensen met de juiste zorg en middelen.

Onze uitvaartcentra:

  • Sorghvliet – Groot Hertoginnelaan 1
  • Waldeck – Oude Haagweg 28
  • Nootdorp – Veenweg 14