Kerkhof

Grafstenen, grafstukken, grafzerken, urnen en andere grafmonumenten

Grafmonumenten

Een blijvende herinnering of symboliek

Als een dierbare uit uw leven is verdwenen, kan het zijn dat u opzoek gaat naar een blijvende herinnering of een symboliek. Memare Gedenktekens is gespecialiseerd in grafmonumenten, urnen en gedenkartikelen. Zij zijn geheel zelfstandig en werken door geheel Nederland. Zij vervaardigen vele soorten grafmonumenten en gedenktekens van klein tot groot. Sommige gedenktekens zijn direct uit voorraad leverbaar.

Grafmonument met schetstekening van foto

Continue zijn zij bezig met nieuwe ontwikkelingen en bieden u dan ook de mogelijkheid om een passend gedenkteken/grafmonument, nagemaakt van een foto of een schetstekening te vervaardigen in natuursteen. Dit kan in diverse afmetingen/vormen vervaardigd worden.

Natuursteen grafmonumenten

Of het nu gaat om een gedenkteken voor een algemeen graf of voor een familiegraf, Memare Gedenktekens staat voor u klaar om persoonlijk advies te geven over vorm/materiaal en specificaties van de verschillende natuursteensoorten. Ook zij kennen het gevoel van verlies van een dierbare en kunnen zich in u verplaatsen en met respect omgaan met emoties van rouw.

Grafmonument op maat

Het team van Memare heeft als taak u te adviseren om voor u uiteindelijk een passend gedenkteken te realiseren en dat mogelijk ook uiting geeft aan uw gevoelens. Het team bestaat uit vriendelijke en sociale dames, die beschikken over inlevingsvermogen en betrokkenheid hoog hebben staan. Zij streven er naar om een gedenkteken binnen het beschikbare budget te vervaardigen.

Stel gerust uw vraag

Het team dat de gedenktekens plaatst door geheel Nederland is zeer vakkundig en hebben een goede reputatie bij begraafplaatsen. U bent ter oriëntatie voor de keuze van een passend gedenkteken van harte welkom in één van hun toonzalen. Bij Kerkhof Uitvaartzorg begeleiden wij u graag in dit proces. U kunt met uw vragen natuurlijk bij ons terecht. Vul het reactieformulier in of bel ons via: 070 - 345 16 76.

Bezoek de website van Memare Gedenktekens

Kerkhof Uitvaartzorg

Uitvaartzorg op maat sinds 1892:

Met zorg en aandacht afgestemd op uw wensen. Al vier generaties familietraditie. Ook voor noodzakelijke verzorging ’s nachts.

Vrije keuze van:

  • Begraafplaats of crematorium
  • Locatie voor dienst/samenkomst
  • Uitvaartverzekering/deposito
  • Plaats van opbaring

Thuisopbaring mogelijk volgens uw wensen met de juiste zorg en middelen.

Onze uitvaartcentra:

  • Sorghvliet – Groot Hertoginnelaan 1
  • Waldeck – Oude Haagweg 28
  • Nootdorp – Veenweg 14