Kerkhof

Rouwauto’s, rouwkoetsen, volg- en bloemenauto's

Rouwvervoer

Grote diversiteit aan mogelijkheden

Op het gebied van staatsievervoer op de dag van de uitvaart kunnen wij u verschillende mogelijkheden bieden. Van rouwauto’s tot rouwkoetsen en verschillende volg- en bloemenauto’s.

Cadillac of Citroën DS 1967 als rouwauto

In 's-Gravenhage wordt er traditiegetrouw gereden met Cadillac rouw- en volgauto's. De afgelopen tien jaar zijn naast de zwarte en grijze auto's ook witte, bordeaux-rode en blauwe auto's gekomen. Aan een aantal oldtimers Cadillacs wordt gewerkt. Sinds 2007 beschikken we over een Citroën DS rouwauto uit 1967. Er kan gekozen worden voor de auto met originele lampen en een kruis op het dak en gordijntjes of zonder deze accessoires.

Daimler rouwauto met de kist zichtbaar

In deze auto is de kist duidelijk zichtbaar. Hij staat op hoogte van de ruiten. Eventuele bloemstukken kunnen rondom de kist gelegd worden, op het dak en in het gedeelte van de auto onder de kist. Het voordeel van deze auto is dat als er veel bloemen zijn deze mooi zichtbaar zijn en een eventuele bloemenauto uitgespaard wordt.

Rouwkoetsen

Bovendien beschikken wij over zwarte, witte en open rouwkoetsen en volgkoetsjes. Bespreek met ons uw wensen en de mogelijkheden. U kunt het reactieformulier invullen met uw vraag of direct een van onze medewerkers te spreken krijgen via: 070 - 345 16 76.

Kerkhof Uitvaartzorg

Uitvaartzorg op maat sinds 1892:

Met zorg en aandacht afgestemd op uw wensen. Al vier generaties familietraditie. Ook voor noodzakelijke verzorging ’s nachts.

Vrije keuze van:

  • Begraafplaats of crematorium
  • Locatie voor dienst/samenkomst
  • Uitvaartverzekering/deposito
  • Plaats van opbaring

Thuisopbaring mogelijk volgens uw wensen met de juiste zorg en middelen.

Onze uitvaartcentra:

  • Sorghvliet – Groot Hertoginnelaan 1
  • Waldeck – Oude Haagweg 28
  • Nootdorp – Veenweg 14

Direct contact

Voor al uw vragen over het regelen van een uitvaart en het doornemen van uw persoonlijke wensen kunt u terecht bij Kerkhof Uitvaartzorg in Den Haag. 

Voor noodzakelijke verzorging ook 's nachts bereikbaar. Bel: 070 - 345 16 76.

Stel uw vraag aan Kerkhof Uitvaartzorg

Aanhef: *