Kerkhof

Kies een uitvaartverzorger die bij u past

Waarom Kerkhof Uitvaartzorg

Uw gevoelens en leefwijze aanvoelen

Dat u een uitvaartverzorger kiest die bij u past, vinden wij belangrijk en is ons oprecht advies. Een uitvaartverzorger die kan invoelen wie u bent, wat uw leefwijze is, wat u nodig hebt en, indien van toepassing, uw levensbeschouwelijke of geloofsgebruiken kent en respecteert. Een uitvaart die tijd en ruimte biedt aan u, uw familie, vrienden en andere genodigden, uw gebruiken en wensen.

Uw wensen vertalen, de kern van ons vak

Met volle overtuiging menen wij dat wij u dit kunnen bieden. Om verschillende redenen: vanwege onze ervaring, vanwege wat wij beschouwen als de kern van ons werk, dienstverlening in de meest pure zin van het woord en vanwege onze maatschappelijke taak en betrokkenheid vanuit een verantwoordelijkheid naar u, uw naasten en de wereld om ons heen.

Een tijd die vraagt om begeleiding

Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft over de zienswijze van Kerkhof Uitvaartzorg. Wij zijn u graag van dienst in een tijd die vraagt om begeleiding. Stel uw vraag via het reactieformulier of neem direct contact met ons op via: 070 - 345 16 76.

Kerkhof Uitvaartzorg

Uitvaartzorg op maat sinds 1892:

Met zorg en aandacht afgestemd op uw wensen. Al vier generaties familietraditie. Ook voor noodzakelijke verzorging ’s nachts.

Vrije keuze van:

  • Begraafplaats of crematorium
  • Locatie voor dienst/samenkomst
  • Uitvaartverzekering/deposito
  • Plaats van opbaring

Thuisopbaring mogelijk volgens uw wensen met de juiste zorg en middelen.

Onze uitvaartcentra:

  • Sorghvliet – Groot Hertoginnelaan 1
  • Waldeck – Oude Haagweg 28
  • Nootdorp – Veenweg 14

Direct contact

Voor al uw vragen over het regelen van een uitvaart en het doornemen van uw persoonlijke wensen kunt u terecht bij Kerkhof Uitvaartzorg in Den Haag. 

Voor noodzakelijke verzorging ook 's nachts bereikbaar. Bel: 070 - 345 16 76.

Stel uw vraag aan Kerkhof Uitvaartzorg

Aanhef: *