Kerkhof

Uitvaartzorg in de regio Haaglanden

Maatwerk uitvaartzorg, een familietraditie

Familiebedrijf opgericht in 1892

Wij zijn gevestigd in Den Haag en werkzaam in de hele regio Haaglanden tot in de driehoek het Groene Hart, de Bollenstreek en het Westland. Kerkhof Uitvaartzorg is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1892.

Vierde generatie ‘Kerkhof’

Nu staat de vierde generatie ‘Kerkhof’ al weer een kleine 30 jaar aan het roer. We overdrijven dus niet als we stellen dat de uitvaartverzorging in ons bloed zit. Ook anderen lijken deze mening toegedaan: wij mogen bijvoorbeeld steeds terugkomen in families, soms zelfs ook al voor de vierde generatie. Daarnaast worden wij geregeld aanbevolen door medewerkers van zorginstellingen, dominees, pastores, pandits, kosters, organisten, medewerkers van begraafplaatsen en crematoria, horecagelegenheden en anderen. Objectief en belangeloos.

Ervaring leert: er is geen standaarduitvaart

Bij elkaar ruim 120 jaar ervaring in de uitvaart heeft ons duidelijk gemaakt: er is geen standaarduitvaart. Elke uitvaart is anders. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen specifieke wensen, vanwege de tijdgeest, de leefwijze, de levensbeschouwing of het geloof. Dat u een uitvaartverzorger kiest die bij u past, vinden wij belangrijk en is ons oprecht advies.

Maatwerk, de kern van uitvaartzorg

Een uitvaartverzorger die kan invoelen wie u bent, wat uw leefwijze is, wat u nodig hebt en, indien van toepassing, uw levensbeschouwelijke of geloofsgebruiken kent en respecteert. Een uitvaart die tijd en ruimte biedt aan u, uw familie, vrienden en andere genodigden, uw gebruiken en wensen.

Betrokkenheid en verantwoordelijkheid

Met volle overtuiging menen wij dat wij u dit kunnen bieden. Om verschillende redenen: vanwege onze ervaring, vanwege wat wij beschouwen als de kern van ons werk, dienstverlening in de meest pure zin van het woord en vanwege onze maatschappelijke taak en betrokkenheid vanuit een verantwoordelijkheid naar u, uw naasten en de wereld om ons heen.

Kerkhof Uitvaartzorg

Uitvaartzorg op maat sinds 1892:

Met zorg en aandacht afgestemd op uw wensen. Al vier generaties familietraditie. Ook voor noodzakelijke verzorging ’s nachts.

Vrije keuze van:

  • Begraafplaats of crematorium
  • Locatie voor dienst/samenkomst
  • Uitvaartverzekering/deposito
  • Plaats van opbaring

Thuisopbaring mogelijk volgens uw wensen met de juiste zorg en middelen.

Onze uitvaartcentra:

  • Sorghvliet – Groot Hertoginnelaan 1
  • Waldeck – Oude Haagweg 28
  • Nootdorp – Veenweg 14

Direct contact

Voor al uw vragen over het regelen van een uitvaart en het doornemen van uw persoonlijke wensen kunt u terecht bij Kerkhof Uitvaartzorg in Den Haag. 

Voor noodzakelijke verzorging ook 's nachts bereikbaar. Bel: 070 - 345 16 76.

Stel uw vraag aan Kerkhof Uitvaartzorg

Aanhef: *