Kerkhof

Wat kost een uitvaart?

Kosten - budget uitvaart

Kosten uitvaart afhankelijk van uw wensen

Ook voor de kosten van een uitvaart geldt: uw wensen en omstandigheden zijn bepalend. Uw keuzes kunnen van invloed zijn op de kosten van de uitvaart. Wij geven u daar helder inzicht in, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. In een gesprek geeft u uw wensen aan. Op basis daarvan maken wij een begroting en kostenspecificatie zodat u de kosten van de uitvaart kunt beoordelen. U kunt dan besluiten de uitvaart te laten uitvoeren zoals besproken of zaken naar boven of beneden bij te stellen.

Graag geven wij u mee

Staart u zich niet blind op de kosten bij uw keuze van een uitvaartverzorger. Veel van de kosten, tussen de 70 à 80 procent, zijn kosten die u op de rekening terug zult vinden bij iedere uitvaartverzorger. Dit zijn de kosten van de begraafplaats of het crematorium, het staatsievervoer, de rouwkaarten, de kist, de dragers, eventuele rouwadvertentie(s), kerkelijke kosten, consumpties et cetera. Uw uitvaartverzorger betaalt deze kosten en brengt die veelal één op één, op een later tijdstip na de uitvaart, bij u in rekening.

Alles is bespreekbaar, ook de uitvaartkosten

Er zijn uitvaartondernemingen die (lage) kosten als standaard hanteren en economy-, garant- of budgetuitvaarten aanbieden. Onze standaard is: wij bieden u diensten en leveranties op maat. En dus kunnen wij, als u dat wilt, of als daar de noodzaak toe is, ook een uitvaart voor een bescheiden budget mogelijk maken. Zulke uitvaarten organiseren wij al sinds jaar en dag en dat is niet speciaal iets van deze tijd. Alles is bespreekbaar, ook het budget. Wij denken graag met u mee.

Kerkhof Uitvaartzorg

Uitvaartzorg op maat sinds 1892:

Met zorg en aandacht afgestemd op uw wensen. Al vier generaties familietraditie. Ook voor noodzakelijke verzorging ’s nachts.

Vrije keuze van:

  • Begraafplaats of crematorium
  • Locatie voor dienst/samenkomst
  • Uitvaartverzekering/deposito
  • Plaats van opbaring

Thuisopbaring mogelijk volgens uw wensen met de juiste zorg en middelen.

Onze uitvaartcentra:

  • Sorghvliet – Groot Hertoginnelaan 1
  • Waldeck – Oude Haagweg 28
  • Nootdorp – Veenweg 14

Direct contact

Voor al uw vragen over het regelen van een uitvaart en het doornemen van uw persoonlijke wensen kunt u terecht bij Kerkhof Uitvaartzorg in Den Haag. 

Voor noodzakelijke verzorging ook 's nachts bereikbaar. Bel: 070 - 345 16 76.

Stel uw vraag aan Kerkhof Uitvaartzorg

Aanhef: *