Kerkhof

Wij helpen u graag met de antwoorden

Vragen bij het regelen van een uitvaart

Wat zijn de mogelijkheden?

Vrijwel niemand krijgt in zijn of haar leven meer dan twee tot drie keer de zorg voor het regelen van een uitvaart. Wij kunnen ons dan ook heel goed voorstellen dat u met veel vragen zit – wat moet er allemaal gebeuren, wat kan wel, wat kan niet? Het is ook heel goed mogelijk dat u specifieke wensen hebt.

Een persoonlijk gesprek

Op deze site vindt u veel informatie, maar mogelijk niet het antwoord op al uw vragen. In een persoonlijk gesprek of, als u dat liever hebt, telefonisch of per e-mail, kunnen wij wellicht antwoord geven. Het voordeel van een persoonlijk gesprek is dat vraag en antwoord over het algemeen sneller verlopen. Vaak komen dan ook zaken aan de orde waaraan uzelf nog niet hebt gedacht.

Meer dan alleen praktische vragen

Er kunnen ook vragen opkomen die niet direct gaan over de uitvaart. Het overlijden van een naaste vraagt niet alleen aandacht voor de uitvaart zelf, maar zeker ook voor u, voor uw familie en vrienden, en als ze er zijn, voor uw kinderen – bijvoorbeeld: hoe vertellen wij het de kinderen, hoe betrekken wij ze en welke rol kunnen zij tijdens de uitvaart hebben?

Kerkhof Uitvaartzorg

Uitvaartzorg op maat sinds 1892:

Met zorg en aandacht afgestemd op uw wensen. Al vier generaties familietraditie. Ook voor noodzakelijke verzorging ’s nachts.

Vrije keuze van:

  • Begraafplaats of crematorium
  • Locatie voor dienst/samenkomst
  • Uitvaartverzekering/deposito
  • Plaats van opbaring

Thuisopbaring mogelijk volgens uw wensen met de juiste zorg en middelen.

Onze uitvaartcentra:

  • Sorghvliet – Groot Hertoginnelaan 1
  • Waldeck – Oude Haagweg 28
  • Nootdorp – Veenweg 14

Direct contact

Voor al uw vragen over het regelen van een uitvaart en het doornemen van uw persoonlijke wensen kunt u terecht bij Kerkhof Uitvaartzorg in Den Haag. 

Voor noodzakelijke verzorging ook 's nachts bereikbaar. Bel: 070 - 345 16 76.

Stel uw vraag aan Kerkhof Uitvaartzorg

Aanhef: *