Kerkhof

Begrafenis regelen bij Oud Eik en Duinen

Begraafplaats Oud Eik en Duinen Den Haag

Begraafplaats sinds 1247

Begraafplaats Oud Eik en Duinen is gelegen aan de Laan van Eik en Duinen in Den Haag. Het is een oude begraafplaats die is opgericht in 1247. Kerkhof Uitvaartzorg heeft al jaren ervaring met begraafplaats Oud Eik en Duinen.

Meer informatie over begraafplaats Oud Eik en Duinen Den Haag

In 1247 liet Willem II een kapel bouwen ter nagedachtenis aan zijn vader Floris IV. Toen in 1891 bleek dat begraafplaats Oud Eik en Duinen te klein was, werd er in de buurt begraafplaats Nieuw Eykenduynen aangelegd. Sinds de oprichting is Oud Eik en Duinen een begraafplaats met allure doordat er veel bekende personen zijn begraven.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Kerkhof Uitvaartzorg verzorgt al meer dan 125 jaar uitvaarten in Den Haag. Uit ervaring weten wij: geen enkele uitvaart is hetzelfde. Het afscheid dient te passen bij hoe iemand leefde, wat iemand geloofde en hoe iemand de dood beschouwde.

Bij Kerkhof Uitvaartzorg vinden we een persoonlijk afscheid erg belangrijk. Daarom spreken we graag van te voren alle mogelijkheden met u door. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 070 - 345 16 76 (dag en nacht bereikbaar).

Begraafplaats Oud Eik en Duinen

Laan van Eik en Duinen 40
2564 GT Den Haag

Plan uw route met Google Maps...